decoration-one loader
decoration-one
Tekst
Wietze Willem Mulder
Datum

Nieuwe damesfietskleding van Liv

Liv is het enige fietsmerk ter wereld dat speciaal ontwikkeld is voor vrouwen door vrouwen, ontstaan uit de kennis en technologie van fietsgigant Giant.

Liv is er voor zowel de gouden Olympische dames Anna van der Breggen en Marianne Vos, als voor beginners die het liefst samen met vriendinnen willen genieten van de natuur en een dynamische workout. In het voorjaar van 2017 komt de Nederlandse fabrikant met nieuwe fietskleding voor dames!

Uit onderzoek van NOC*NSF blijkt dat steeds meer vrouwen op de racefiets of mountainbike stappen. Om te voldoen aan de wensen van al die vrouwen vergroot Liv de maatrange van de Liv Race Day collectie van XS tot XXXL.

Het Liv Race Day Shirt biedt voldoende opbergruimte en heeft een doorlopende rits. Het Liv Race Day Short bevat een specifieke Liv-zeemtechnologie bij het zitvlak. Deze bevat meerdere schuimlagen van verschillende diktes, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling op het zadel. Een ademende antibacteriële toplaag minimaliseert schuurplekken, absorbeert vocht en bestrijdt geurtjes en bacteriën. De Liv Perola Cycling Tank met zakken op de rug en ingebouwde BH is speciaal ontworpen voor vrouwen die graag mouwloos op de wielrenfiets zitten.

Liv Race Day Shirt: € 89,95 Liv Race Day Short: € 99,95 Liv Perola Cycling Tank: € 59,95

Foto's: Liv