decoration-one loader
decoration-one
Tekst
Wietze Willem Mulder
Datum

Ridley fietsenleverancier ploeg Vos

De rensters van WM3 Pro Cycling rijden volgend seizoen op fietsen van Ridley Bikes. "Ridley kan ons in alle disciplines ondersteunen met de beste materialen."

Ridley is een duurzame, langdurige verbintenis voor vijf jaar aangegaan met de vernieuwde wielerformatie. Marianne Vos, Lauren Kitchen, Kasia Niewiadoma, Anouska Koster en alle andere rensters van WM3 Pro Cycling rijden per 1 januari 2017 op de fietsen van Ridley Bikes.

"Marianne Vos is bij ons in Paal-Beringen geweest en heeft ons damesgamma uitvoerig getest", zegt chief executive officer Jochim Aerts van Ridley Bikes. "Ze was uiterst enthousiast en zag het meteen zitten om hier de komende jaren op te rijden. Het wordt meer dan een gewone samenwerking. Marianne en alle andere toprensters worden aansprekende ambassadrices van onze volledig vernieuwde damesgamma. De community fietsende vrouwen groeit wereldwijd razendsnel. Samen met WM3 Pro Cycling willen we deze nog bekender en vertrouwder maken met Ridley."

Teammanager Eric van den Boom van WM3 Pro Cycling spreekt van een duurzame samenwerking.

"Er ligt een vijfjarige overeenkomst. Ridley Bikes is als fietsfabrikant al een frontrunner. Door samen op te trekken willen we de positie van Ridley Bikes in de wielerwereld nog verder verstevigen. Wij zijn een multidisciplinair team. De wegcampagne heeft de hoogste prioriteit, maar we zijn ook actief in de cyclocross. Ridley Bikes kan ons in alle disciplines ondersteunen met de beste materialen. Zo dragen we op alle fronten bij aan innovatie."

Foto: Pioneer/ Marc Deurloo