Luke Rowe vier jaar langer bij Team Ineos

Luke Rowe heeft zijn contract verlengd bij Team Ineos. De schaduwkopman voor de keienklassiekers zette zijn krabbel onder een verbintenis die hem tot en met 2023 bij de Britse ploeg houdt.

Rowe
  • INEOS Grenadiers INEOS Grenadiers
  • Luke Rowe Luke Rowe

Rowe rijdt al zijn hele loopbaan voor de ploeg van Dave Brailsford. Bij Team Ineos heeft hij zich opgewerkt tot een van de kopmannen in het voorjaar en een wegkapitein in de grote rondes. Manager Brailsford is in zijn nopjes met de contractverlenging: "Luke is een echte coureur", klinkt het op de ploegwebsite. "Een erg getalenteerde renner die zich volledig in dienst stelt van de ploeg. Hij is een belangrijk deel van ons verleden en zal een belangrijke rol blijven houden in de toekomst."

Rowe heeft niet getwijfeld om een nieuwe contract te signeren. "Voor mij is Team Ineos het nummer één team van de wereld. Dat is een belangrijke factor geweest om voor Team Ineos te kiezen." Rowe bereidt zich momenteel voor op de voorjaarsklassiekers. In het verleden werd de Brit al eens vijfde in de Ronde van Vlaanderen en achtste in Parijs-Roubaix.

Nieuws
  • Cor Vos