8 redenen waarom je de Klassiekergids niet kunt laten liggen

Het zijn onzekere tijden, het coronavirus gooit aardig roet in het eten. Gelukkig zijn er ook dingen waar je wél van op aan kunt: namelijk onze Klassiekergids. De Vlaamse klassiekers en Parijs-Roubaix gaan 'gewoon' nog door. Genoeg om naar uit te kijken dus! Wij geven je 8 redenen waarom je deze Klassiekergids zeker niet kunt laten liggen.
8 redenen waarom je de Klassiekergids niet kunt laten liggen

De redactie heeft niet stilgezeten en we kunnen (in alle bescheidenheid) zeggen dat we een prachtige (vinden we zelf) Klassiekergids gemaakt hebben. Omdat het er zich nu uit laat zien dat de Belgische klassiekers en Parijs-Roubaix en dergelijke gewoon doorgaan en omdat hij los van dat meer dan de moeite waar is, geven we je 8 redenen waarom je hem absoluut niet kunt laten liggen!

1. Spoorboekje klassiekers. De hele middag onderuitgezakt op de bank, speciaalbiertje in de aanslag. De perfecte zondag in maart of april. We lichten alle voorjaarskoersen uitgebreid door en kregen daarbij hulp van Taco van der Hoorn en Bert-Jan Lindeman.

2. Groot interview met Mathieu van der Poel. Tim Beck sprak uitgebreid met de man van het afgelopen voorjaar, over zijn drukke wielerleven, de druk van het presteren, verwachtingen en zijn status als favoriet.

3. Julian Alaphilippe. Dé man van 2019 heeft een druk jaar voor de boeg. Van klassiekers tot Spelen. Hij debuteert in Ronde van Vlaanderen. Of hij die kan winnen? Wat denk je zelf?

4. Alles of ketonen. Er is een hoop te doen over ketonen. Maar wat zijn ketonen precies? En ga je er echt harder van fietsen, of is het gevaarlijk om te gebruiken? We kregen een college ketonen van Tom Dumoulin en belden met de ploegarts van Sunweb om uit te zoeken wat de voor- en nadelen zijn.

5. John Degenkolb en Philippe Gilbert. Het nieuwe superduo van Lotto Soudal. Gaan ze dit voorjaar een monument pakken?

6. Oliver Naesen. Onze sympathieke zuiderbuur staat altijd garant voor goede teksten en leuke antwoorden. Dit jaar pakt hij het wat rustiger aan op training. Over Greg Van Avermaet, mentale kracht en het bevoorrechte leven als prof.

7. Kasseifietsen. Parijs-Roubaix is zo extreem dat er aparte fietsen voor worden gemaakt, die je gerust technische hoogstandjes kunt noemen. Want wat denk je van automatische vering? We zetten de innovaties op een rijtje.

8. Steven Rooks. Al op 23-jarige leeftijd won Rooks Luik-Bastenaken-Luik. Waarom leerde hij zichzelf pas na zijn carrière echt doorgronden?

Je vindt de Klassiekergids in de betere tijdschriftwinkel, of bestel hem hier.

Laatste nieuws