Jumbo-Visma directeur Richard Plugge herstellende van coronavirus

Richard Plugge heeft enige tijd geleden het coronavirus opgelopen. De 50-jarige directeur van Jumbo-Visma belandde in het ziekenhuis, maar is inmiddels herstellende. Dat schrijft hij op LinkedIn. "Ik ben nog steeds aan het herstellen, ook al ben ik al bijna vijf weken thuis", schrijft hij.
Jumbo-Visma directeur Richard Plugge herstellende van coronavirus

"Ruim zes weken geleden werd ik met corona opgenomen in het ziekenhuis", vertelt Plugge op LinkedIn. "Ik had twee ongelooflijk zware weken met koorts en angstige momenten. Dankzij de goede zorgen van het medisch personeel kwam ik er doorheen. Ik ben nog steeds aan het herstellen, ook al ben ik al bijna vijf weken thuis."

"Wat ik zag en meemaakte in het ziekenhuis was schokkend. De druk, de onbekende en moeilijke omstandigheden. Mijn respect voor het medisch personeel is groot. Alsjeblieft, voor jezelf, de samenleving en je geliefden, hou je zelfbeheersing en volg de maatregelen op zolang dat mogelijk is."

'We kijken er echt naar uit om weer te koersen'

Plugge kijkt ook al een beetje vooruit. "We kijken er echt naar uit om zo snel mogelijk weer te koersen. Dit moet echter wel op een veilige manier gebeuren, met toestemming van de regeringen, waarbij de gezondheid en veiligheid van renners, teams en organisatoren prioriteit nummer één moet zijn. Met een goed plan, scenario's, testen, quarantaine en dergelijke. Ik hoop het. Als we weer kunnen koersen, betekent dat dat de corona-situatie onder controle of weg is. Dat zou voor ons allemaal goed nieuws zijn."

  • Team Jumbo-Visma

Laatste nieuws