Panini komt dit jaar weer met Tour de France album

Goed nieuws voor de verzamelaars! Panini komt dit jaar weer met een speciaal Tour de France album. Naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de gele trui werd vorig een Tour de France album gelanceerd. Dit jaar gaat men op herhaling. Er zijn 44 kaarten en 384 stickers te verzamelen.
Panini komt dit jaar weer met Tour de France album

Ondanks dat de Tour de France dit jaar is uitgesteld, begint de Tourpret wel vroeg. Panini brengt begin volgende maand weer een album gewijd aan de Tour de France uit. Er zijn dus in totaal 384 stickers en 44 kaarten te verzamelen. Daarnaast wordt er per renner aangegeven waarin hij uitblinkt. Sprinten, klimmen of tijdrijden. Ook staan er de nodige verhalen en anekdotes over La Grande Boucle in, zodat je ook wat leuks te lezen hebt.

Er is tevens een noviteit. Dagelijks komen er in beperkte hoeveelheid enkele kaarten uit die 'de hoogtepunten van de race in realtime zullen vertegenwoordigen'. Tot slot bevat het album een eerbetoon aan de vorig jaar overleden Raymon Poulidor. Er wordt stilgestaan bij de belangrijkste momenten uit diens carrière. In de persoon van Marion Rousse, voormalig profwielrenster en tegenwoordig commentatrice voor de Franse TV, heeft Panini een ambassadrice gevonden. De vriendin van Julian Alaphilippe vertelt dat ze, uiteraard, erg trots is dat ze ambassadrice mag zijn. "Vorig jaar waren zelfs de renners onderling stickers aan het uitwisselen", vertelt ze.

Laatste nieuws