Tinkov: 'Aan iedereen die ik heb beledigd, bied ik excuses aan'

Oleg Tinkov biedt op Instagram excuses aan aan iedereen die hij heeft beledigd in zijn leven. De aan acute leukemie lijdende Rus staat aan de vooravond van een beenmergtransplantatie en voelt de behoefte zich te verontschuldigen.

Nieuws Willem Sipkema

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik in dit leven heb beledigd, vrijwillig of onvrijwillig. Ik heb echt veel domme dingen gezegd. Godzijdank heb ik alleen domme dingen gezegd, maar nooit daadwerkelijk gedaan. Lees en kijk mijn talrijke interviews er op na. Ik schaam me soms voor wat ik zei want ik had het vaak mis. Ik ben er trots op dat ik oprecht ondernemerschap in Rusland heb gepromoot en hier veel voor heb gedaan. Ik zal hele moeilijke maanden tegemoet gaan, maar ik zal vechten. Er zijn kansen."

In mei kreeg Tinkov het bericht dat hij aan acute leukemie leed. Vervolgens is de Russische miljardair naar de Helios-kliniek in Berlijn overgebracht, waar de doktoren een remissie konden bewerkstelligen, maar toch bleven er leukemie-cellen over. "Daarom heb ik, zoals vaak in mijn leven gebeurde, een radicale beslissing genomen om een ​​beenmergtransplantatie te doen. Dit zal volgende week in Londen plaatsvinden en zeker is dat ik lang zal moeten revalideren. Waarschijnlijk een jaar."

Nieuws
  • cor vos
Bekijk het originele bericht