Het Grote Ronden Pakket: 3 x Wieler Revue voor maar €20,-!

Wat zijn we blij dat er dit jaar toch weer gekoerst gaat worden. En hoe? In ongeveer vier maanden tijd wordt het grootste deel van het WorldTourseizoen verreden. Als je al een reden zocht om een Wieler Revue te kopen, dan heb je hem nu gevonden want wij zitten er met ons blad bovenop. Daarom hebben we nu een mooie aanbieding!
Het Grote Ronden Pakket: 3 x Wieler Revue voor maar €20,-!

Drie keer Wieler Revue voor slechts €20,-! En... dit jaar is het Grote Ronden Pakket veel meer dan alleen Tour, Giro en Vuelta. Wanneer je dit pakket besteld krijg je eerst de Tourspecial van 212 pagina's dik en daarna twee dubbelnummers. Eerst de Giro/WK-special en tenslotte de Vuelta-special/Tour terugblik.

Een heel seizoen in drie nummers vatten is een flinke uitdaging en daarom hebben we besloten om om twee dubbelnummers uit te brengen. Wanneer je het Grote Ronden Pakket bestelt, krijg je op de volgende data een Wieler Revue in de bus:

- 29 juli: Tourspecial

- 6 september: Giro/WK-special

- 8 oktober: Vuelta-special/Tourterugblik

Het is een kortlopend abonnement dat automatisch afloopt, je zit dus nergens aan vast! Bestellen kan heel eenvoudig hier.

Tot slot willen we je er op wijzen dat het Grote Ronden Pakket niet alleen leuk is voor jezelf, maar dat het ook een fantastisch cadeau voor je partner, broer, zus, vader, moeder, grootmoeder, grootvader, buurman of buurvrouw is!

Laatste nieuws