Lieuwe Westra lucht z'n hart: 'Eindelijk gerechtigheid!'

De oud-renner van ondere andere Astana zag een einde komen aan een langslepend conflict met z'n oud-manager.
lieuwe westra

In een lang betoog op Twitter vertelt de eerder door een depressie geplaagde Lieuwe Westra over een zaak die acht jaar speelde en er naar eigen zeggen zelfs voor heeft gezorgd dat zijn profcarrière minder lang heeft geduurd dan hij wilde.

Het draait allemaal om z'n oud-manager, die naar Westra's zeggen meer geld van hem wilde hebben. It Beest nam een advocaat en een accountant in de arm, maar die speelden volgens de Fries onder één hoedje met de oud-manager. Met als gevolg dat er uiteindelijk beslag werd gelegd op de bezittingen van Westra; onder andere zijn auto werd volgens hem van z'n erf gehaald.

Westra nam een andere advocaat in de hand en hij zegt nu al z'n geld terug te hebben (plus rente - al zal dat gezien de rentestanden niet heel veel schelen..). De Fries is opgelucht en spreekt van gerechtigheid. Hij voegt nog toe dat hij nu gelukkig is met zijn vrouw in Spanje, waar hij Casa Cyclismo runt (een soort fietshotel). Hieronder lees je het betoog dat Westra op zijn twitterpagina schreef.

Laatste nieuws