Michael Woods volgend jaar naar Israel Start-Up Nation

Na Chris Froome trekt Israel Start-Up Nation een tweede topper aan. Michael Woods versterkt de ploeg vanaf volgend jaar en wordt volgens de ploeg zelf de superknecht van Froome.
Woods

Naast knechtenwerk voor Froome in de grote rondes mag Woods in de klassiekers zijn eigen gang gaan. Woods: “Ik heb vijf hele goede jaren gehad bij EF Education dus het was een moeilijke keuze om hen te verlaten. Maar ik ken Sylvan Adams, mede-eigenaar van Israel Start-Up Nation en performance manager Paulo Saldanha erg goed en zij zijn belangrijk geweest voor mij aan het begin van mijn carriere.' Ik denk dat we volgend jaar het potentieel hebben om de Tour te winnen, maar we kunnen ook winnen gedurende de hele WorldTour-kalender. Ik vind het heel uitdagend om te rijden voor de beste ronderenner van zijn generatie. Met Dan Martin erbij kunnen we ook vooraan meedoen in de Ardense en Italiaanse klassiekers."

ISN team manager Kjell Carlström is er blij met de nieuwe aanwinst: ”Mike gaat een structurele rol spelen in onze structuur de komende jaren. Hij heeft de laatste jaren grote prestaties geleverd, maar we geloven dat hij nog tot veel meer in staat is.”

Laatste nieuws