Lefevere en Evenepoel woest op 'fucking motard'

De druiven waren zuur voor Deceuninck-Quickstep na afloop van de Ronde van Vlaanderen. Julian Alaphilippe maakte een uitstekende indruk maar kwam in botsing met een motard.
Alaphilippe

Remco Evenepoel leefde duidelijk mee voor zijn televisie en slingerde een tweet de wereld in die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.

Ook ploegbaas Patrick Lefevere deed een duit in het zakje, hoewel hij zich bij Sporza iets diplomatieker uitdrukte dan zijn 20-jarige werknemer. "Wellicht heeft de motard van Shimano van de juryvoorzitter de opdracht gekregen om zich achter de koplopers te nestelen, maar die motor van de bond had daar niks te zoeken. Die motoren moesten trouwens aan de buitenkant staan, want het was een lichte bocht naar rechts. Een coureur zoekt altijd de kortste weg, dus rijdt die langs daar. Wout van Aert zal niet gedacht hebben dat dit zou gebeuren. Je zag dat Mathieu van der Poel schrok dat die twee motards daar waren. Hij kon die motard nog net ontwijken, maar Alaphilippe kon niet meer weg."

Laatste nieuws