Ontwerp je eigen Qhubeka-shirtje, help het goede doel en win prrrrrrijzen! 

Schuilt er een modegoeroe in jou?

shirt design

Na een roerige periode vond het management van de licentiehouder achter de stoppende naamsponsor NTT een nieuwe sponsor in de vorm van de Zwitserse wielerkledinggigant ASSOS. Zodoende is het team met Zuid-Afrikaanse licentie komend seizoen toch actief in de World Tour onder de naam Team Qhubeka ASSOS.

Om dat te vieren én het goede doel te steunen dat ten grondslag lag aan het oprichten van het team - Qhubeka is een fietsenproject voor mensen in Afrika - heeft de ploeg nu een prijsvraag uitgeschreven: je kunt je eigen shirtje ontwerpen, waarmee je kans maakt op mooie prijzen, maar ook het goede doel helpt.

Dat zit zo: door je eigen ontworpen shirtje te kopen, gaat er 60 euro naar Qhubeka - met 5 verkochte shirtjes kunnen ze 1 iemand aan een fiets helpen in Afrika. Maar je helpt ook jezelf ermee, want als het door jou ontworpen shirtje in een poll wordt uitgekozen als mooiste, dan mag je een dagje mee in de ploegauto tijdens een voorjaarsklassieker en win je voor 2000 euro aan ASSOS-spullen. De nummers 2 tot en met 4 winnen ook nog voor 300 euro aan ASSOS-spullen.

Hier kun je je ontwerp insturen (schiet op, want het kan alleen vandaag nog..). Wij hebben alvast een fraai ontwerp ingestuurd, dus je zult van goede huize moeten komen om te winnen; wie wil er nu niet rondrijden in het ontwerp dat he hieronder ziet...

Jaja, een exclusief Patrick Lefevere-shirtje!
Pelotonpraat
  • Website Team Qhubeka ASSOS