Tom Dumoulin weer op de fiets, maar wel eentje met ducttape...

Goed om te zien, maar hoe zit het met dat stuur?
tom dumoulin

Laurens ten Dam mag dan gestopt zijn met wielrennen, maar hij zit zowat vaker op fiets dan toen hij nog prof was. Of hij raast met Thomas Dekker over het strand in Noord-Holland of hij is actief in de Limburgse heuvels.

Dat laatste was gisteren het geval en hij was niet met de minsten op pad: Sam Oomen en... Tom Dumoulin. Dat blijkt uit een Instagram-story van LTD die hij gisteren postte. In het verhaal grapt Ten Dam wat over Oomen, maar veel belangrijker: we zien op de top van de Camerig opeens Tom Dumoulin voorbijflitsen op de fiets.

Mooi dat Tom weer op de fiets zit (met wat voor doel het ook is). Maar met die fiets is wel wat geks aan de hand: er zit geen stuurlint op het stuur en de kabeltjes zijn met ducttape bij elkaar gehouden. Wat daar het verhaal achter is, weten we niet (mocht je een idee hebben, laat het weten).

Maar hoe dan ook goed om Dumoulin weer in fietskledij te zien (en hij staat nog scherp) en ook goed om te zien dat hij de magische krachten van ducttape op waarde weet te schatten...

Screenshot van de Insta-story van Ten Dam met Dumoulin

De rit van Ten Dam waar Dumoulin (ten dele) bij was op Strava

  • Tom Dumoulin

Laatste nieuws