Zo volg je de rentree van Mathieu van der Poel op de MTB deze vrijdag en zondag in Albstadt

Dunne bandjes ingeruild voor de dikke banden van de mountainbike, maar Mathieu is terug! Hieronder lees je hoe je dat op tv en/of livestream volgt.

mathieu van der poel
  • Mathieu van der Poel Mathieu van der Poel

Na iets meer dan een maand zonder competitie zien we Mathieu van der Poel aanstaande vrijdag terug op de fiets in wedstrijdverband. Een fiets met dikke banden welteverstaan: VDP rijdt de komende twee weekenden World Cups op de mountainbike om op die manier een betere startpositie te verkrijgen voor de Olympische Spelen (en natuurlijk gewoon omdat het leuk is..)

Te beginnen met de sprintrace komende vrijdag in het Duitse Albstadt dus. Hij bindt daar in de sprint race de strijd aan met onder andere Tom Pidcock en MTB-legende Nino Schurter. Je ziet de korte race vanaf 18.15 uur op het hoofdkanaal van Ziggo. Heb je een andere tv-aanbieder? Dan is er t.z.t. hierrrrrr een livestream van Red Bull te vinden (om 17.20 uur kun je overigens ook al naar de dames kijken).

Op zaterdag is het aan de junioren en beloften, maar zondag zie je Van der Poel opnieuw aan het werk vanaf 14.35 uur in de 'echte' cross country. Op het hoofdkanaal van Ziggo is dan Formule 1 (dat zal racefan Mathieu van der Poel begrijpen..); mensen die extra betalen kunnen op Ziggo Docu live kijken. De meeste mensen zullen aangewezen zijn op deze livestream. (Andermaal: om 11.15 rijden de vrouwen)

Het hele programma in Albstadt

MTB
  • Cor Vos