Jumbo-Visma-baas over Dumoulin: 'Tom heeft echt weer lol, gaat glimmen als het over fietsen gaat' 

Richard Plugge ziet een heel andere Tom Dumoulin, met een brede lach op z'n gezicht!

tom dumoulin
  • Tom Dumoulin Tom Dumoulin

Bij de wielertalksow Kop Over Kop van Eurosport was directeur Richard Plugge van Jumbo-Visma te gast en uiteraard kwamen presentator Sander Kleikers en sidekick Bobbie Traksel met hem te spreken over de comeback van Tom Dumoulin.

Plugge had goed nieuws te melden, want volgens hem staat er weer een lach op gezicht van de Limburger en dat horen we natuurlijk graag. "Hij heeft heel veel zin om naar de Spelen te gaan. Er zit echt weer een frisse kop op. Hij heeft echt weer lol, gaat helemaal glimmen als het over fietsen gaat."

De directeur van Jumbo-Visma vertelde dat de knoop over een definitieve comeback pas afgelopen week is gemaakt. "Toen is de knoop echt doorgehakt, maar hij is altijd wel blijven fietsen. De laatste weken was het ook meer echt trainen in plaats vabn fietsen."

De ploeg staat volledig achter het plan van Dumoulin om voor de Spelen te gaan. "We gaan nu met hem een plan maken, mnaar het is echt zijn projecht. Hij beleeft er echt heel veel plezier aan als je hem erover hoort. Na de Ronde van Zwitserland en de NK's gaat-ie op hoogte en dan op naar Tokio."