Koop nog snel je unieke kaartje voor Plan B, de Tourdocu van Jumbo-Visma

Helaas niet zoals vorig jaar met Code Geel op tv, maar voor een relatief klein bedrag kun je wel zien hoe het er in de aparte Tour van Jumbo-Visma aan toeging achter de schermen. Hieronder lees je hoe je Plan B kunt zien!

jonas vingegaard wout van aert

Vorig jaar volgde NOS-journalist Kees Jongkind de Jumbo-Visma-ploeg in de Tour de France op de voet, wat resulteerde in de fraaie documentaire Code Geel - natuurlijk met die ongelooflijke Pogacar-ontknoping. Deze keer nam Jumbo-Visma het heft zelf in handen en maakten een eigen film over de Tour.

En ook over deze Tour de France van de Nederlandse ploeg is een kijkje achter de schermen zeker de moeite waard, want het liep totaal anders dan vooraf gedacht - de titel Plan B zegt al genoeg. Kopman Primoz Roglic viel weg, maar Jonas Vingegaard nam verrassend over en natuurlijk was er Superwout.

Dit alles biedt Jumbo-Visma op innoverende wijze aan in een '3D-experience', die na het betalen van 4,95 euro in je inbox ploft. Je kunt 'm bekijken op je laptop, tablet op telefoon. Speciaal is dat je een eigen 'timeslot' moet kiezen waarop je de docu bekijkt. Je ontvangt dan een speciale link voor dat unieke moment.

Hieronder zie je een sneak preview van de docu en hierrrrrr koop je een kaartje.