Rob Harmeling gaat 1200 kilometer in 72 uur fietsen (en je kunt meerijden..)

Poeh, een flinke opgave! Maar allemaal voor het goede doel.

rob harmeling

De laatste jaren kan het niet gek genoeg qua uitdagingen die wielrenners aangaan, meestal om geld op te halen voor het goede doel. En dus kan een bikkel als Rob Harmeling niet achterblijven. De oud-prof van onder andere TVM gaat op 22, 23 en 24 september 1200 kilometer langs revalidatiecentra in Nederland fietsen.

Hij doet dat omdat Harmeling in het dagelijks leven directeur is van de Maartens Foundation, een organisatie die mensen helpt met een beperking op het gebied van houding en ondersteuning. De Tukker wil met de tocht aandacht voor de revalidatiecentra en ook geld ophalen om de activiteiten van de foundation te bekostigen.

Hij doet centra door het hele land aan: op de eerste dag start hij in Berg en Dal ,om daarna via Den Bosch, Eindhoven en Rotterdam naar Doorn te rijden. Dag twee begint weer in Doorn en gaat via Wijk aan Zee, Amsterdam, Utrecht, Beetsterzwaag naar Haren onder de rook van Groningen. Op de derde dag doet hij na de start in Haren, Zwolle, Enschede, Arnhem en eindbestemming Ubbergen aan.

Bekende Nederlanders als Herman van der Zandt, Pieter van den Hoogenband en Erben Wennemars rijden (een dag) mee. En dat kun jij ook doen, in je uppie of met je bedrijf! Op de site gelukinbeweging.nl vind je alle informatie als je deze uitdaging voor de goede zaak wil aangaan.