Mooie beelden! Remco Evenepoel speelt in reclamespot Pizza Hut

Remco Evenepoel blijkt niet enkel hard te kunnen fietsen, want ook in de reclamewereld gooit hij hoge ogen!

Evenepoel
  • Remco Evenepoel Remco Evenepoel

Het was al bekend dat de jonge wielrenner het gezicht is van Pizza Hut België. Vijf jaar lang is hij ambassadeur. "Als topsporter heb ik langere periodes van focus en discipline, dat vraagt zéér veel inzet. En uiteraard moet ik hierbij letten op wat ik eet. Maar daarnaast heb ook ik nood aan ontspanning en lekker eten. Dan durf ik al eens een pizza van Pizza Hut te bestellen", vertelde hij toen het nieuws werd bekendgemaakt.

Nu is Evenepoel ook voor het eerst te zien in een commercial. "We kozen Remco Evenepoel omdat we in hem geloven als ambassadeur én als wielrenner. Bovendien is de talentvolle Evenepoel een doodnormale, sociale jongeman die je perfect aan een tafel in Pizza Hut kan terugvinden", zegt Stef Meulemans, CEO bij Top Brands, waar Pizza Hut onder valt.

De reacties op zijn Instagram-account zijn niet allemaal positief. Veel Italianen menen dat Pizza Hut geen echte pizza's maakt. Zal Sonny Colbrelli daarom zo gebrand zijn geweest op de zege afgelopen weekend op het Europees kampioenschap?