Renster zoekt profploeg en deelt gegevens op Twitter om ploegen enthousiast te maken

Alleen al vanwege haar proactieve houding zou je Loes Adegeest een contract geven!

loes adegeest

Niet geschoten is altijd mis en ze kent natuurlijk de verhalen van profvoetballers die via Google en LinkedIn aan een contract kwamen (zo zijn er befaamde Google-spits Istvan Backx en LinkedIn-rechtsback Alvaro Brachi bijvoorbeeld). En dus postte Loes Adegeest gisteren een aanprijzende tweet over zichzelf.

De 25-jarige wielrenster (en schaatster) die in 2019 al eens een seizoen bij Parkhotel Valkenburg onder contract stond, reed als eliterenster zonder contract een sterk seizoen waarin ze onder andere de Nederlandse titel bij het tijdrijden voor rensters zonder contract greep.

Met nog enkele andere goede resultaten een uitstekend visitekaartje om Nederlandse, maar - gezien het Engels - vooral ook buitenlandse profploegen te enthousiasmeren om het eens te wagen met Adegeest. Ze deelt ook haar vermogensgegevens in het bericht op Twitter.

Geïnteresseerde teams kunnen zich melden bij Loes. Als wij een vrouwenprofploeg hadden, zouden we het wel weten; wie wil er nu niet zo'n proactieve renster in het team hebben!