Tennissen, WK-kwalificatie & jetskiën: zo komen Van der Poel, Kristoff en Nizzolo de eerste dagen van het off-season door

In Italië wordt nog een aantal koersen gereden, maar het gros van de wielrenners genieten van een welverdiende vakantie. Wat ze zoal doen? We zetten het op een rijtje.

Poel

Dat Van der Poel een multitalent is op de fiets is geen nieuws. We wisten ook dat hij talentvol was als voetballer, maar op de tennisbaan hebben we hem nog niet eerder gezien.

Fabio Jakobsen en een aantal van zijn ploegmaten kregen een rondleiding bij sponsor Quick Step Floors.

Ook Bauke Mollema en zijn teamgenoten kregen een rondleiding bij een sponsor. Trek-Segafredo was op bezoek bij bandenleverancier Pirelli.

Alexander Kristoff bezocht met zijn zoon de WK-kwalificatiewedstrijd Noorwegen-Montenegro.

INEOS Grenadiers-renner Andrey Amador leidt het goede leven, vissend vanaf een bootje.

Giacomo Nizzolo verblijft op Ibiza en zoekt als echte sprinter de snelheid van een jetski op.

Koffie en wielrennen zijn vandaag de dag een bekende combinatie. John Degenkolb nam de proef op de som en ging langs bij een koffiebranderij.

Rick Zabel is druk met zijn hobby naast wielrennen die tegelijkertijd alles met wielrennen te maken heeft: podcasts opnemen. Zijn podcast heet Plan Z en is in het Duits.

Sergio Higuita werd tiende in de Ronde van de Lombardije en herstelt van het Italiaanse monument door te kokkerellen.

Ondertussen is voor sommige jongens de weg naar 2022 alweer begonnen. Jongens die hun seizoen vroeg eindigden, kruipen langzaamaan weer op de fiets om een basis te leggen voor het volgende seizoen. Een van hen: Robert Gesink.