Roglic trouwt in geheim met grote liefde Lora. Wie is de kersverse bruid van Primoz?

We zien haar vaak in beeld, al dan niet met Roglic junior op de arm. Nu ze dan ook officieel getrouwd zijn, een antwoord op de vraag: wis is Lora? (En ze doet best bijzondere dingen!)

lora roglic

Een Sloveense website weet te melden dat Primoz Roglic en zijn grote liefde Lora Klinc afgelopen weekend in het huwelijksbootje zijn gestapt. De kopman van Jumbo-Visma en en de 28-jarige Sloveense trouwden in een villa in Goriska Brda, een plaats waar de Giro dit jaar nog finishte. Zvone Progajc, de voormalige coach van Roglic, was zijn getuige.

Maar wie is Lora eigenlijk, de kersverse mevrouw Roglic? Een echte internationale vrouw, is de eerste term die bij de opkomt. Ze heeft namelijk een mastertitel European Studies en heeft Franse roots; een deel van haar familie komt daar vandaan.

Ze heeft altijd gevolleybald op enig niveau en daarnaast houdt ze net als manlief ook van de lange latten, maar dan wel met beide benen op de grond: langlaufen.

Klinc kan ook goed schrijven. Ze schreef het boek Kilometer Zero, waarin ze vertelt hoe het is om de wederhelft van een topsporter te zijn. Ze is ook columnist voor een Sloveens magazine. Roglic en Klinc hebben samen een tweejarig zoontje: Lev.

Het hele gezin Roglic in de Vuelta.

Pogacar op de romantische Tour in Parijs

Niet alleen Primoz Roglic beleefde een romantische week; Tadej Pogacar was voor de Tour-presentatie in Parijs met zijn eveneens op hoog niveau fietsende vriendin Urska Cigart. Het duo ontdekte de stad van de liefde uiteraard oer fiets. Dat ging wat minder snel dan de rondjes die Pogacar door Parijs rijdt in de Tour, want zoals je ziet gaat het om de bekende deelfietsen die je kunt huren in veel steden.