'Fan girl' Annemiek van Vleuten fietst met Oscar Freire in Spanje

Van Vleuten fietst alweer volop en niet met de eerste de beste. Mooie beelden! (De omgeving in Cantabrië is ook prachtig)

annemiek van vleuten

Annemiek van Vleuten viel zwaar in Parijs-Roubaix en liep daarbij een bekkenbreuk op, maar de renster van Movistar is alweer helemaal up and running. Of up and cycling is in haar geval een betere term.

Met het hele Movistar-team (dus ook de de mannen) had ze onlangs een teammeeting in Spanje en Van Vleuten zou Van Vleuten niet zijn als ze daar geen fietstripje aan vastplakte. Ze ontdekte de woeste Cantabrische kust met een wel heel bijzondere gids: Oscar Freire.

Van Vleuten is/was duidelijk fan de drievoudig wereldkampioen die lange tijd in dienst van Rabobank reed, zoals ze ook post bij de Instagram vermeldt - in haar stories werd het fangirlschap nog duidelijker.

Als het Spaanse tripje eropzit, gaat Van Vleuten zich zoetjesaan klaarmaken voor haar Colombiaanse avontuur. Daar gaat ze van 14 tot en met 19 december fietsen en het mooie is: je kunt mee. In de link in onderstaande tweet vind je alle info.