Julian Alaphilippe en Marion Rousse vieren Sinterklaas: mini-Pietje Alaphilippe in kinderstoel

We wisten niet dat ze in Frankrijk ook Sinterklaas vierden, maar dit regenboogpietje ziet er schattig uit hoor...

marion rousse julian alaphilippe
  • Julian Alaphilippe Julian Alaphilippe

We hadden in de Instagram-stories van Nederlandse en Belgische wielrenners wél verwacht beelden van Sinterklaasvieringen met hun kroost aan te treffen, maar dat de Goedheiligman ook in Frankrijk populair is, was niet bekend bij ons.

Marion Rousse, ex-wielrenster, tv-presentatrice en de partner van wereldkampioen Julian Alaphilippe postte in haar stories gisteren (blijkbaar vieren ze het dan wel op 6 december) een foto van baby Nino verkleed als Piet in z'n kinderstoel. Als zoon van een werelkampioen maakt dat Nino de enige echte Regenboogpiet. Misschien zien we hem komend seizoen wel terug in het Sinterklaasjournaal als de babypiet...

Nino in z'n kinderstoel als 'Regenboogpiet'

Julian Alaphilippe en Marion Rousse werden op 14 juni vader en moeder van Nino. Hij verliet toen voortijdig de Ronde van Zwitserland om bij de geboorte van zijn jonge spruit aanwezig te kunnen zijn. Inmiddels is Nino dus bijna een half jaar oud en heeft hij zijn papa al wereldkampioen zien worden én heeft hij zijn eerste Sinterklaasviering al achter de rug.