Mooie beelden! Alle profwielrenners zitten in Spanje, maar de talenten van Jumbo-Visma maken sneeuwpret in Noorwegen

Wat nou op de fiets in de zon! Langlaufen geblazen...

jumbo-visma

De mannen van de World Tour-ploeg zitten net als zo ongeveer iedere ander profploeg in Spanje (Girona om precies te zijn) om lekker te kunnen fietsen in de zon.

Maar voor de talenten van het Jumbo-Visma Development Team hadden Merijn Zeeman en de zijnen wat anders in petto. Zij zijn neergestreken in het Noorse Sjusjøen, dat een stukje ten oosten van Lillehammer ligt.

Net als de vrouwen van Jumbo-Visma (maar daar staan (nog) geen beelden van op Instagram) laten ze de fiets even voor wat het is in december en staan ze op de lange latten om hun skills in het langlaufen te verbeteren.

Hieronder zie je in twee Insta-fotoseries dat de jonge mannen het goed naar de zin lijken te hebben in de Noorse kou.

Op de foto's zie je onder andere Alexandre van Petegem. Inderdaad, de 19-jarige zoon van Peter maakt dit seizoen deel uit van het talententeam. Hoewel Mick van Dijke in 2022 de overstap maakt naar het World Tour-team van Jumbo-Visma is hij ook nog op één van de foto's te bewonderen.

De Noorse teamleden Per Strand Hagenes en Johannes Staune-Mittet zullen zich als een vis in het water voelen in de Noorse sneeuw. De volgende Nederlanders rijden komend seizoen voor Jumbo-Visma Development: Lars Boven, Owen Geleijn, Tijmen Graat, Jesse Kramer, Rick Pluijmers, Darren van Bekkum, Loe van Belle en de tweelingbroer van Mick, Tim van Dijke.

Pelotonpraat
  • Instagram Jumbo-Visma Academy