Vacansoleil verbindt zich als partner aan Team Jumbo-Visma

Vacansoleil keert terug in het peloton als nieuwe partner van Team Jumbo-Visma.

Jumbo

Tot en met 2013 sponsorde Vacansoleil het gelijknamige team in de WorldTour, maar na dat jaar stapte het bedrijf uit de wielersport. Nu keert het terug als partner van Team Jumbo-Visma. "Waar de wielrenners rijden, daar promoten wij de regio en campings onder de noemer Explore Europe Together. We versterken elkaar en vullen elkaar heel goed aan", vertelt commercieel directeur van Vacansoleil Jacky Lambert over de samenwerking.

Algemeen directeur Richard Plugge is blij met de nieuwe partner. "We zijn trots Vacansoleil te verwelkomen als grote partner van ons team. De Europese zichtbaarheid en aanwezigheid is iets wat ons als A-merken met elkaar verbindt. Daar gaan we voor: samen Europa in en samen winnen."

Vacansoleil zal ook op het shirt van de vrouwenploeg staan. Lambert daarover: "De acht etappes van de Tour de France voor vrouwen over uiteenlopend terrein door het Franse landschap passeren talloze campings waar de gasten van Vacansoleil deze zomer zullen verblijven. Een uitgelezen kans voor ons om nog meer mensen te laten zien op welke mooie plekjes je kunt verblijven op onze campings."

In Wieler Revue #1 van 2022 gaan we samen met commercieel directeur Sander Kruis uitgebreid in op de sponsoring van Team Jumbo-Visma. Wilt u die ontvangen? Sluit dan hier meteen een abonnement af!