Verschrikkelijk nieuws voor Jumbo-Visma-renner Nathan van Hooydonck: pasgeboren zoontje overleden

Heel veel sterkte aan Nathan en familie!

nathan van hooydonk
  • Nathan Van Hooydonk Nathan Van Hooydonk

Zo ongeveer het ergste wat je als mens kan overkomen, is Nathan Van Hooydonck en z'n partner Alicia Cara overkomen. De twee werden afgelopen dinsdag 28 december de trotse ouders van hun zoontje Thiago, maar gistermiddag liet de Belgische adjudant van Wout van Aert in een emotionele post op Instagram weten dat hun zoontje van iets meer dan een week oud is overleden.

De Belg schrijft dat in een bericht gericht aan z'n zoontje: "Lieve Thiago, jouw hartje stopte met slaan nog voor we je in onze armen konden sluiten. Toch heb je ons ontzettend mooie momenten gegeven. Eventjes waren we met z’n drie. Mama, papa en jij, onze kleine boef."

Van Hooydonk zegt dat ze hem nooit zullen vergeten. "28 december 2021 blijft voor ons altijd een speciale dag, de dag waarop wij ouders werden. We gaan je nooit vergeten want je blijft voor altijd onze zoon. Rust zacht lieve vriend, liefs mama en papa."

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Nieuws
  • Cor Vos