Hard trainen op trainingskamp? Nee joh, alleen maar pindakaas eten en in bed liggen voor Steven Kruijswijk...

Z'n ploeggenoot Robert Gesink legde het vast!

steven kruijswijk
  • Steven Kruijswijk Steven Kruijswijk

Jumbo-Visma is voor het tweede trainingskamp in voorbereiding op het seizoen in Spanje neergestreken, maar dat wil niet zeggen dat er alleen gefietst wordt. Tobias Foss zit bijvoorbeeld in de vrije uurtjes waarschijnlijk op een piano in de hotellobby te pingelen.

Maar voor Steven Kruijswijk is het naast de fiets ook nog hard werken geblazen. Jumbo-Visma heeft namelijk een breed scala aan sponsors en partners en die moeten allemaal tevreden gehouden worden. Daarom werkt Kruijswijk zich in het zweet als acteur.

Nou ja, hij mag een deel van die werkzaamheden liggend en etend doen, zo legde ploeggenoot Robert Gesink vast voor zijn Instagram-account.

Voor matrassenleverencier M-Line mocht Kruijswijk even verticaal horizontaal gaan (als je de foto ziet wordt deze rare formulering duidelijk...) en voor sponsor Calvé verorberde Kruijswijk de nodige boterhammetjes pindakaas. Hoort er ook allemaal bij als wielrenner!

Schone slaper Steven Kruijswijk op een aparte manier aan het slapen. | Beeld: Instagram Robert Gesink.
Steven Kruijswijk met een flinke lading boterhammen pindakaas. | Beeld: Instagram Robert Gesink.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.