Video | Belg springt met fiets uit helikopter op WK-parkoers Fayetteville (en haalt nog meer halsbrekende stunts uit)

Dit is wat je noemt een vliegende start...

kenny belaey

Nog een paar nachtjes slapen en er wordt voor het echie gecrosst op het WK-parkoers in het Amerikaanse Fayetteville, maar daar kon de Belg Kenny Belaey niet op wachten.

De 38-jarige trialbiker (hij werd in die discipline vier keer wereldkampioen) is zo enthousiast dat hij met een helikopter naar het parkoers vloog en met fiets en al uit het gevaarte sprong om zodoende met een letterlijk vliegende start een rondje te rijden over het parkoers in Arkansas.

En omdat-ie toch op z'n fiets zat, haalde hij nog wat meer doldwaze stunts uit in deze video, waarin ook op subtiele wijze de geldschieter achter de video kenbaar wordt gemaakt (wij dachten dat Red Bull vleugels gaf, maar blijkbaar doen ze ook aan wieken..)

Tekstje: Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Pelotonpraat
  • YouTube Kenny Belaey