Video | Peter Sagan viert verjaardag met een wheelie in de woonkamer

Geef Sagan een fiets en hij gaat op één wiel rijden, waar het ook is...

peter sagan
  • Peter Sagan Peter Sagan

Iedereen is benieuwd wat Peter Sagan na zijn BORA-jaren bij z'n nieuwe ploeg Franse ploeg TotalEnergies kan laten zien. De Slowaak raakte net na oud & nieuw voor de tweede keer besmet met het coronavirus, maar zal over een kleine maand gewoon aan de start van Omloop Het Nieuwsblad staan.

En dat hij z'n fietsskills in ieder geval nog niet verloren is, liet hij zien op z'n Instagram-pagina, waar hij een korte gifje/videootje postte met een wheelie in de woonkamer (nou ja, dat weten we eigenlijk niet, het lijkt meer op een vergaderzaal maar dat allitereert niet zo lekker..)

Sagan bedankte op die manier iedereen voor de verjaardagswensen. "Dat gevoel als je de duizenden felicitaties ziet die ik mocht ontvangen", schrijft hij bij de wheelie waarbij hij met één hand los een duimpje omhoog steekt.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.