Video | Hilarisch filmpje van overal opduikende (zelfs uit de bomen) tapdansende wielrenners op hun schoenplaatjes

Het zou kunnen dat dit filmpje wielrenners ook een beetje voor lul zet, maar daar kunnen we wel tegen toch...

dansende wielrenners

Wielerschoenen kunnen er tegenwoordig fantastisch uitzien, maar er op lopen met die schoenplaatjes eronder blijft een crime. Zowel voor degene die erop loopt (want het loopt heel onhandig) als de mensen eromheem die het geklikklak van de plaatjes moeten aanhoren. En tsja, laten we eerlijk zijn: dat gewaggel ziet er voor niet-wielrenners ook wel een beetje gek uit.

Op die ingrediënten heeft een Australische komiek en Instagrammer z'n creativiteit losgelaten, hetgeen resulteert in een behoorlijk lollig filmpje waarin uit alle hoeken en gaten wielrenners opduiken om te gaan tapdansen op hun schoenplaatjes.

Hieronder kijk je het filmpje; misschien zelf ook eens proberen met de fietsgroep... Na de appeltaart even een dansje voor je weer op de fiets stapt om de benen alvast weer minder stram te laten worden!

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.