Video | Heerlijk filmpje! Primoz Roglic geeft vol zelfspot tips aan olympische schaatsers van Jumbo-Visma

Primoz Roglic doet een groot geheim uit de doeken aan zijn teamgenoten, om vervolgens op hilarische wijze de schaatsers van Jumbo-Visma van tips te voorzien voor de Spelen in Peking!

primoz roglic
  • Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma

Dat je als wielrenner tegenwoordig van alle markten thuis moet zijn, bewezen Mathieu van der Poel en teamgenoten al eens in een filmpje waarin zij hun acteertalenten lieten zien. Maar de mannen en vrouwen krijgen nu voor die Oscar toch wel geduchte concurrentie ban Jumbo-Visma.

In een behoorlijk grappig filmpje boordenvol zelfsport geeft Primoz Roglic de olympische schaatsers van Jumbo-Visma namelijk tips voor tijdens de aanstaande Spelen in Peking. Hij doceert bij een flip-over aan onder andere Robert Gesink en Steven Kruijswijk, die hem waar nodig even helpen met wat tips. Het resultaat mag er zijn!

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Pelotonpraat
  • Jumbo-Visma
  • Twitter Jumbo-Visma