Dit is hoe we Tom Pidcock volgend seizoen in de cross gaan zien (want hij rijdt dit seizoen helaas niet meer in het veld)

We zien 'm niet op de fiets in z'n nieuwe trui, maar hij wilde er maar wat graag even in poseren!

tom pidcock

Het is even wennen, maar vanaf komend seizoen zien we iemand anders dan Mathieu van der Poel of Wout van Aert in de regenboogtrui door het zand of de modder ploeteren tijdens het crossseizoen. De twee werden afwisselend vanaf 2014 steeds wereldkampioen in het veld.

Indrukwekkend, maar nu is er met Tom Pidcock een nieuwe grote naam die de trui mag dragen. Helaas nog niet dit seizoen, want hoewel hij even in de verleiding kwam om nog aan de start te komen in enkele Vlaamse crossen, kiest hijh er toch voor om op stage te gaan en zijn (overvolle) wegprogramma te rijden - tot en met de Giro rijdt hij bijna alles.

Toch weten we al hoe het er komend seizoen gaat uitzien in de INEOS-kampioenstrui, want de ploeg deelde op Instagram een foto van Pidcock die in alle hoeken en standen poseert in de regenboogtrui (swipe voor meer foto's).

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Cyclocross
  • Cor Vos