Nederlandse Facebooker dolt Michael Rasmussen met grap over verleden, Deen reageert sportief

Een mooie grap en gelukkig blijkt Michael Rasmussen ook over voldoende zelfspot te beschikken!

michael rasmussen

Gisteren berichtten we op deze site over Michael Rasmussen die via de marktplaats van Facebook z'n best doet om z'n fietsen uit z'n Rabo-tijd weer in z'n bezit te krijgen. Hij schreef in de groep Racefiets Marktplaats dat hij de Colnago's waarin hij tussen 2003 en 2007 op reed graag terug zou willen.

Hij had er al eentje uit 2006 in z'n bezit en postte daar een foto van, maar van de fietsen uit de andere jaren (ervan uitgaande dat hij er uit elk jaar eentje wil hebben) nog geen spoor, vandaar de oproep.

Een Nederlandse grappenmaker wist daar wel raad mee en zette onder de post een comment die Rasmussen fijntjes wees op de whereabouts-kwestie waardoor Rabo hem uit de Tour zette.

Rasmussen verklaarde toentertijd in Mexico te zijn voor de Tour, maar was in werkelijkheid trainend in Italië gesignaleerd. De Deen kon er gezien z'n reactie zelf ook wel om lachen.

Een screenshot van de grap. | Beeld: Facebook

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.