Binnenkort in de bios: Mission Impossible 7, waarin Tom Cruise een racefiets probeert te kopen...

Of ja, binnenkort... Waarschijnlijk heeft hij z'n fiets in 2024. Wie is er ook op fietsenjacht en komt dit filmscript bekend voor?

s-works

We zijn inmiddels alweer toe aan de zevende film in de Mission Impossible-reeks en wij hebben bij Wieler Revue de hand weten te leggen op het uitgelekte script van de film.

In deze nieuwste actiethriller staat hoofdrolspeler Tom Cruise namelijk voor zijn moeilijkste opgave ooit: hij wil een nieuwe racefiets aanschaffen.

Helemaal lekker gemaakt door alle mooie nieuwe groepsets en fantastische plaatjes van nieuwe fietsen die hij op de websites van de verschillende fietsenfabrikant ziet, is Tom enthousiast geworden en besluit hij de stoute wielerschoenen aan te trekken: hij gaat op fietsenjacht voor een nieuwe racefiets.

Het bekende openingsmuziekje van de film klinkt, maar daarna verandert het al snel in een horrorfilm. Want hoe mooi al die plaatjes van fietsen er op de websites ook uitzien, de realiteit is dat ze nergens meer te krijgen zijn.

Hij beweegt hemel en aarde, wendt al zijn contacten aan. Even lijkt het erop dat een Specialized-spion hem verder kan helpen, maar het blijkt een valstrik: zijn maat is er niet meer.

In het bloedstollende laatste halfuur lijkt Cruise dan maar genoegen te nemen met een fiets die roze met gele en bruine stippen is. Maar is alles wel wat het lijkt te zijn? Tovert Cruise nog een stunt uit de hoge hoed en weet hij alsnog zijn geliefde racefiets te bemachtigen? Spannend!

Mission: Impossible - The Racing Bike Quest draait vanaf september in de Nederlandse bioscopen. Hoogstwaarschijnlijk eerder dan dat je een nieuwe racefiets in huis hebt als je er nu naar op zoek gaat...