Video | Team DSM maakt hilarisch mondkapjeszonnebrandcrèmefilmpje met Thymen Arensman in prachtige hoofdrol

Sterk gevonden van Team DSM en Thymen Arensman ontpopt zich hier qua reclamemaken toch wel als de nieuwe Rintje Ritsma...

thymen arensman
  • Team DSM Team DSM

Het mondkapje willen we natuurlijk straks het liefst zo snel mogelijk vergeten, maar als er een mooie grap mee wordt uitgehaald dan confronteren we je er graag nog even mee. En een mooie grap maakt Team DSM ermee in de UAE Tour. Ze koppelen het mondkapje aan de immer schijnende zon in de Emiraten en hun eigen zonnebrandcrème.

Samen met sponsor DSM heeft de ploeg namelijk een eigen zonnebrandcrème voor sporters ontwikkeld. Met name wielrenners worden in een seizoen ontzettend veel blootgesteld aan de zon en dat heeft natuurlijk wel gevaren in zich.

Als een ware Rintje Ritsma (weet je nog, in dat Sanex-bad vol ijsklontjes..) prijst de jonge Nederlandse renner Thymen Arensman het product dan ook aan, met dus de mondkapjesgrap in het filmpje...

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.