Hilarisch beeld! Michel Wuyts met zelfspot achter racerollator op de poster van E3 Prijs

Dit is de mooiste, of toch zeker de grappigste, poster voor een wielerwedstrijd de wij hebben gezien!

michel wuyts

We zijn met z'n allen in de van Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne aankomend weekend, maar ondertussen steelt een andere mooie vooorjaarskoers de show met een mooie poster.

De E3 Prijs, of de ES Saxo Bank Classic zoals de koers officieel heet, heeft Michel Wuyts weten te strikken voor de aankondigingsposter. De commentator nam eerder dan verwacht afscheid van Sporza, maar we gaan hem nog vaak terugzien en -horen in de media.

Hij gaat aan de slag als commentator voor VTM en zal in podcasts van Het Laatste Nieuws te horen zijn, maar allereerst zien we hem achter de rollator om de E3 Prijs van vrijdag 25 maart aanstaande aan te prijzen.

Net als Wuyts is die koers dit jaar 65 jaar oud en beide tonen met deze grappige campagne vol zelfspot aan springlevend niet te zijn in plaats van oud en versleten. Heerlijk!

Hoe sterk is de eenzame Wuyts die kromgebogen achter z'n rollator hangt.. | Beeld: E3 Saxo Bank Classic

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.