Ook Puck Moonen verliefd op gravelen: mooie beelden vanuit Spanje (en ze wil gravelraces gaan rijden)

Puck approves: gravelen is tof!

puck moonen

Gravelen is helemaal hot bij alles en iedereen. Eigenlijk vindt alleen Patrick Lefevere het maar niks, zoals hij in onderstaand artikel uit de doeken doet.

Ook Puck Moonen heeft het gravelen helemaal ontdekt. Ze vertoefde lange tijd in Spanje om te trainen en de laatste dagen is ze helemaal into gravel, zo schrijft ze bij een fotoserie op haar Instagram-pagina. Ze reed in de omgeving van Girona over de onverharde paden.

De 25-jarige renster rept er zelfs over om aan wedstrijden mee te gaan doen, nu de UCI met de speciale World Series komt, een soort wereldbeker in het gravelen. Afgelopen najaar werd al het eerste NK Gravel gehouden, dat bij de vrouwen werd gewonnen door Demi Vollering. Waarschijnlijk krijgt ze er in Puck Moonen dus een concurrent bij...

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Pelotonpraat
  • Instagram Puck Moonen