Video | Biertje openmaken? Belg Loïc Vliegen laat zien hoe een echte wielrenner dat doet...

Zo doe je dat met je welverdiende na-het-fietsen-wielerbiertje. Vandaag of in het weekend ook maar even proberen op deze manier toch?

loïc vliegen

Een biertje is helemaal zo slecht nog niet, wees onderzoek al eens uit. Je vult er direct je koolhydraten mee aan, dus jen kunt prima direct als je van de fiets stapt zo'n goudgele rakker tot je nemen.

En het openen ervan is dankzij de Belg Loïc Vliegen er ook een stuk makkelijker op geworden. De renner van Intermarché-Wanty-Gobert laat eindelijk zien waar die onhandige schoenplaatjes waar je op waggelt als je niet op de fiets zit nog meer goed voor zijn.

Jawel, ze blijken perfect om een flesje bier mee open te maken. Kun jij dit ook als een pro? Loïc en wij zijn niet verantwoordelijk als je je plaatjes ermee vernaggelt, maar als het met een aansteker kan, dan toch zeker ook hiermee?

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.