Video | Grappig! Meisje verandert in telefooncel in wielersuperheldin en doet Tom Pidcock na

Is het een vliegtuig? Is het een wielrenner? Nee, het is een schattig meisje dat een geweldige video maakt en Tom Pidcock imiteert als superheld!

tom pidcock

Tom Pidcock bezorgde zichzelf op het WK veldrijden van januari jongstleden een finishfoto om in te lijsten door in Suerman-pose als eerste over de meet te komen in Fayetteville nadat hij een indrukwekkende koers had gereden.

Maar die Superman-pose is ook niet onopgemerkt gebleven bij anderen... Daisy Adams, een vierjarig meisje uit Bristol, maakt allerlei mooie wielervideo's - of haar moeder maakt eigenlijk de video's).

Ze maakte al eens een foto van Daisy in de Super(wo)man-houding op de fiets en daarop kreeg ze van INEOS een mooi shirtje met cape erbij cadeau. In een grappige video transformeert ze in een telefooncel nu van een gewoon fietsend meisje in een superheldin. Met het shirtje en de cape aan rijdt ze op haar fietsje zoals Pidcock over de finish kwam. Feelgood van de dag!

Tom Pidcock zelf heeft het vooral superdruk de komende tijd. Hij rijdt zaterdag eerst Milaan-Sanremo en zal daarna zowel een Vlaams als een Waals voorjaar afwerken. Daarna staat in principe de Giro als grote ronde op het programma, al doken er recent ook geruchten op dat hij in plaats van de Italiaanse rittenkoers toch de Tour de France voor z'n rekening zal nemen.