Giro | Ramon Sinkeldam houdt je elke dag op de hoogte van zijn avonturen in de Giro in 'Ramon's Minuutje'

We hebben deze Giro onze eigen inside man in de Giro. Elke dag een korte video van deelnemer Ramon Sinkeldam!

ramon sinkeldam
  • Ramon Sinkeldam Ramon Sinkeldam

Dat Ramon Sinkeldam leuke filmpjes kan maken maken, weten we nog uit het begin van de coronatijd in 2020. De Noord-Hollander zat toen in quarantaine in een hotel in de Verenigde Arabische Emiraten nadat de koers aldaar werd stilgelegd vanwege het virus. Sinkeldam maakte er maar het beste van en vermaakte ons via zijn Instagram elke dag met grappige filmpjes.

Daarom hebben wij en fietsenproducent Lapierre, waar Sinkeldam bij Groupama FDJ ook op rijdt en waar hij ambassadeur van is, deze Giro gevraagd om dagelijks onder de noemer Ramon's Minuutje op de hoogte te houden van z'n belevenissen in de Giro.

De filmpjes staan iedere dag op onze Facebook-pagina en die van Lapierre. Houd die dus goed in de gaten. Hieronder zie je de eerste twee Ramon's Minuutjes!

Ramon Sinkeldam is in de Giro om z'n Franse ploegmaat Arnaud Démare aan een etappezege te helpen in de sprint. De 33-jarige Noord-Hollander rijdt op dit moment z'n tiende grote ronde. Hij was viermaal actief in de Tour, dit is z'n derde Giro en hij reed ook al drie keer de Vuelta.