Een geboren winnaar! Zeer schattige jeugdfoto van Jai Hindley, waarbij hij ook al op de hoogste trede van het podium staat

Jeugdfoto's van renners zijn altijd mooi om te zien, maar deze is wel heel erg fraai!

jai hindley

Afgelopen zondag glorieerde de Australiër Jai Hindley in Verona als grote eindwinnaar van de Giro. Alsof dat nog niet mooi genoeg was, zag hij daar na tweeënhalf jaar coronaleed z'n ouders ook weer. Een verrassing van de ploeg, die de 26-jarige Hindley veel deed.

Zo klein als je 'm hieronder ziet, was Hindley niet toen z'n ouders 'm voor de laatste keer zagen... Maar toch vond z'n ploeg BORA-hansgrohe het een mooi moment om een jeugdfoto te delen van hem waarbij hij ook in het midden van een podium staat. Een zeer mooi kiekje, waarop hij bijna net zo blij lijkt te zijn als afgelopen zondag in Verona.

Hindley heeft nu even vrijaf en gaat op vakantie in.. Italië. De trip was al gepland voor hij de Giro won. Daarna zal hij niet naar de Tour gaan, maar zich richten op de Vuelta en he WK in eigen land. Daar wil de renner van de Duitse ploeg koste wat het het kost bij zijn.