Lucinda Brand in bad vol eendjes en jij kunt er prijzen mee winnen

Lucinda Brand won al een hoop eendjes in de X2O-crossen, maar toch ook weer niet zoveel als waarmee ze in bad zit. En ze zit niet zomaar met al die eendjes in bad...

Wie in de winter cross kijkt, weet dat het hoogst haalbare naast de regenboogtrui het winnen van eenden is. Lucinda Brand won er al een hoop, maar ze doet er nog een schepje - of eendje - bovenop op Instagram.

Bij veldritten in het kader van de X2O Badkamertrofee zijn namelijk levensgrote eenden te winnen (onze redacteur verkreeg er eentje zonder te crossen), maar ze zijn er ook in kleiner formaat. En daarmee zit Lucinda Brand in bad.

Dat doet ze niet - helemaal - voor de lol, want onlangs presenteerde ze X2O Badkamer als partner voor haar Lucinda Brand Festival, dat 30 juli in Dordrecht plaatsvindt.

Tijdens dat festival wil Brand zoveel mogelijk mensen, vooral jeugd, enthousiasmeren voor alle takken van de wielersport en haalt ze ook nog eens geld op voor een goed doel waar ze zelf heel direct betrokken bij is.

Nou, met deze foto's vestigt ze wel de aandacht op het festival (en op sponsor X2O Badkamers). En het mooie is, je kan er ook nog een fraaie prijs mee winnen als je het aantal eendjes raadt waarmee Brand in bad zit.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Lucinda Brand