Mooi beeld: broer Marianne Vos stalt trofeeën afgelopen periode uit in tuin (en die is bijna te klein..)

Een prachtige foto die perfect laat zien hoe de zomer van Marianne Vos er sportief uitzag!

Tour de France women (2.WWT) - stage 8

Anton Vos, de broer van Marianne Vos, is als fotograaf werkzaam bij het fotopersbureau van Cor Vos (die dan weer geen familie is, snap je het nog..?) dus die heeft wel oog voor mooie kiekjes.

Dat bleek wel uit een foto die hij gisteren op z'n eigen Instagram zette. Daarin stalde hij namelijk alle trofeeën en truitjes uit die zuslief de afgelopen periode won.

Met de paarse puntentrui uit de Giro, het groen en geel uit de Tour, wat flessen champagne en prosecco en de nodige zegeknuffeldieren (de gele leeuw en Scotte het Zwifteenkhoorntje uit de Tour) is dit een gazon om trots op te zijn!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anton Vos (@anton_vos)

Er zou nog wel eens een heel mooie trui bij kunnen komen voor Marianne Vos, want het laatste grote doel van dit wegseizoen is het WK in Australië. Daar ligt een parkoers te wachten dat haar in principe op het lijf is geschreven. Nu maar hopen dat de ploegentactiek bij Nederland daar op orde is, want dat is in het recente verleden nog weleens wat miner geweest... (al was er bij het EK weinig op aan te merken)

Pelotonpraat
  • Photo: Anton Vos/Cor Vos © 2022