Britse tabloid The Sun: 'Lance Armstrong misdraagt zich op bruiloft'

De Amerikaan was samen met onder andere Bradley Wiggins op Mallorca bij een bruiloft en dat zou volgens getuigen niet helemaal normaal zijn verlopen..

Tour de France 2015 - Lance Armstrong

Onlangs trouwde Lance Armstrong zelf, maar volgens de Britse tabloid The Sun - we weten het, misschien niet de meest betrouwbare bron - houdt hij het niet alleen bij 'feesten' op zijn eigen bruiloft.

Volgens de Engelse schandaalkrant misdroeg de 51-jarige Texaan zich namelijk bij een trouwfeest in het Hotel Illa d’Orop op Mallorca waar hij aanwezig was. Hij verkeerde daar onder andere in het gezelschap van Bradley Wiggins - die volgens The Sun verder niks met het incident te maken had.

Dat gold niet voor Armstrong, want hij zou vrouwen hebben lastiggevallen volgens ooggetuigen. "Hij had het gemunt op één gast in het bijzonder, een getrouwde vrouw. Hij bleef ondanks veel afwijzingen maar aandringen bij haar", zegt een ooggetuige.

"Daarnaast ging hij ook sommige van de vrouwelijke gasten filmen. Die voelden zich duidelijk niet op hun gemak. Een vriend van Armstrong probeerde de moeder van de bruid te versieren. Op dat punt liep het echt bijna helemaal uit de hand", besluit de getuige.

Pelotonpraat
  • photo KVA/PN/Cor Vos © 2015