Waarom je de nieuwe Wieler Revue boordevol fijne interviews snel in huis moet halen!

Ren naar de winkels, want de nieuwe Wieler Revue is uit! Met deze keer onder anderen Urska Zigart, Ellen van Dijk en Fem van Empel.

We staan in de nieuwe Wieler Revue uitgebreid stil bij de geweldige generatie Nederlandse wielrensters die we in Nederland hebben. Door middel van een tijdlijn reizen we door deze eeuw. De grootste successen van Marianne Vos, Annemiek van Vleuten en al die anderen passeren de revue!

Ook het WK in Wollongong werd weer een succes voor de Nederlandse dames met wereldtitels voor Van Vleuten en Ellen van Dijk. Met die laatste praatten we uitgebreid over het succes, over de algehele ontwikkeling van vrouwenwielrennen en over van alles en nog wat. Een interview met de wereldkampioene tijdrijden is nooit saai!

De volgende generatie Nederlandse dames staat alweer klaar. Een van de kopstukken daarin is Lorena Wiebes. Ze legt in de nieuwe Wieler Revue uit waarom ze voor SD Worx kiest en wat haar hoofddoel is: goud winnen op de Olympische Spelen in Parijs.

Ook in het veld staat het Nederlandse talent alweer klaar. Nu het wegseizoen afgelopen is, kon een cross-verhaal natuurlijk niet uitblijven. We spraken met dé twee Nederlandse toptalenten: Fem van Empel en Puck Pieterse. Hun doelen voor de komende jaren zijn niet mals, want allebei (hoewel Pieterse iets later) hopen ze in drie disciplines te blijven schitteren.

Ren, nee fiets, snel naar de winkels of bestel de nieuwe Wieler Revue hier! Wil je Wieler Revue's standaard op je deurmat krijgen, dan sluit je hier snel een abonnement af!

Niet alleen aandacht voor de Nederlandse dames, want er staat ook een uitgebreid vraaggesprek in met Urska Zigart. Juist ja, de vriendin van Tadej Pogacar, maar tegelijkertijd ook veel meer dan dat. We hadden een verrassend gesprek met de Sloveense over haar loopbaan, de Parijs-Roubaix-zege van Niki Terpstra en ja, ook Pogacar kon niet onbesproken blijven.

Roxane Knetemann is in Nederland de voorvechter van dameswielrennen. Als commentator bij de NOS, maar ook als analist bij Vandaag Inside. Ze vertelt onder meer hoe het is om samen te werken met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee.

Ja, deze Wieler Revue staat vooral in het teken van vrouwen, maar het najaar van Remco Evenepoel konden we niet links laten liggen. Meesterhelpers Ilan Van Wilder en Louis Vervaeke schoven aan voor een dubbel-interview over henzelf, maar vooral over hun kopman.