📸 Bijzondere Halloween-outfit: een Lance Armstrong-tenue met bloedzak en... negatieve urinetest!

Lance Armstrong is iemand die nog steeds veel controverse oproept. Ideaal om als verkleed te gaan tijdens Halloween.

Tour de France 2005 - 21e etappe

Lance Armstrong mag dan al zijn Tourtitels kwijt zijn, maar de Texaan is nog steeds een van de meest veelbesproken ex-renners van het moment. Met zijn podcast The Move schuwt hij de aandacht zelf ook niet en zorgt hij regelmatig voor ophef.

Negatieve urinetest

Samen met z'n kompaan Johan Bruyneel gaat hij er regelmatig met gestrekt been in. Maar er kleeft natuurlijk iets aan zijn verleden. Een flinke smet, om het nog eufemistisch te verwoorden. Het bracht iemand op een idee voor Halloween. Vorig jaar Twitterde ene Lina Bonilla een bijzondere Halloween-outfit.

Voor dit jaar zal het Lance Armstrong-masker waarschijnlijk niet meer tijdig in Nederland of België komen, maar wellicht hebben fanatieke Halloween-vierders hun outfit voor het volgende jaar al gevonden. Een masker van de Amerikaan met daarbij ook onder meer een US Postal-shirt en -broek en... een bloedzak en negatieve urinetest.

Trick or treat of niet thuis?

Lance Armstrong heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 52 bereikt, dus hij zal in Austin aanstaande dinsdag tijdens Halloween niet meer langs de deuren gaan voor trick or treat. Sterker nog, misschien is hij wel niet eens thuis, want recentelijk was hij nog op Mallorca, waar hij herenigd werd met Jan Ullrich.

In het artikel waarnaar we hieboven linken, lees je dat het met Ullrich weer een stuk beter gaat. Dat doet Armstrong goed. "Het is heel bijzonder voor mijn echtgenote en mezelf om te zien hoe Jan Ullrich gezonder is dan ooit. Grote Jan, we houden van je!", schreef hij op Instagram.

Pelotonpraat
  • Foto Wessel van Keuk/Cor Vos ©2005