Van der Poel maakt veldritprogramma bekend met in totaal 14 crossen

Mathieu Van der Poel heeft zijn veldritprogramma voor deze winter bekend gemaakt. Op 27 november maakt hij zijn rentree in Hulst.

Superprestige Cyclocross of Heusden-Zolder 2021 mannen

Van der Poel is sinds enkele dagen terug van een stage in het zonnige Calpe. Op Strava is te zien dat hij gisteren zijn eerste crosstraining afwerkte op Belgische bodem. Alpecin-Deceuninck maakt nu ook zijn volledige programma voor deze winter bekend.

Van der Poel trekt na Hulst twee keer naar het buitenland. Op 17 december neemt hij deel aan de Wereldbeker in het Italiaanse Val Di Sole en op 22 januari is hij te zien in de Wereldbeker van Benidorm in Spanje. Van der Poel rijdt daarnaast ook het WK in Hoogerheide, waar ook Wout van Aert aan de start zal staan.

In totaal rijdt Van der Poel 14 crossen. Een eerste ontmoeting met zijn eeuwige rivaal Wout van Aert, staat gepland op 4 december tijdens de Wereldbeker in Antwerpen. Van der Poel zou overeigens in het weekend van 28 en 29 januari ook nog een cross in kunnen gelasten. Dan staan Hamme (X2O) en Besançon (wereldbeker) op het programma.

Nieuws
  • photo: Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2021