Video | Renners en rensters Jumbo-Visma laten zien hoe ze er op eigen feest aan toe zijn na 'één drankje'

Dat was aan de beelden te zien wel een mooi feestje, bij Jumbo-Visma en ze hebben het verdiend! Maar of dit ook echt het eerste drankje was...

Jumbo-Visma pakte donderdagavond uit met een groots feest om het zeer succesvolle jaar af te sluiten. Renners als Robert Gesink en ook de buitenlandse toppers kwamen er speciaal voor naar Nederland. De renners en rensters bleken naast hard te kunnen fietsen ook hard te kunnen feesten.

En dat al na slechts één drankje... Jumbo-Visma-renster Jip van den Bos postte namelijk een zeer geestig filmpje op haar Instagram waarin zij zelf en onder andere Nederlandse kampioene Riejanne Markus, haar vriend Jasper Ockeloen (die van de sokken), Anna Henderson en Tobias Foss laten zien hoe ze eraan toe zijn na hun eerste drankje.

Die profwielrenners kunnen echt niet tegen drank zeg, want het ziet eruit alsof ze al wat meer achter de kiezen hebben...

Zo'n first drink-challenge wordt op sociale media als Instagram en TikTok wel vaker gedaan en deze wielrennersversie is zeer geslaagd, mogen we wel zeggen. Leuk om wielrenners ook eens 'los' te zien gaan, moet ook zeker eens kunnen natuurlijk!

Pelotonpraat
  • Beeld: screenshot Instagram Jip van den Bos