Trek-Segafredo, UAE Team Emirates en Soudal-QuickStep stellen nieuwe truitjes voor

Een nieuw seizoen betekent voor elk team ook een nieuwe uitrusting. Trek-Segafredo, UAE Team Emirtates en Soudal-QuickStep bijten de spits af.

BEMER Cyclassics 2022

Het is elk jaar weer uitkijken naar de tricots waar de renners komend seizoen in gaan rijden. Soms verandert er niks of heel weinig (zie UAE..), soms gooien ploegen het roer volledig om. Soudal-QuickStep is toch een soort nieuwe ploeg, dus bij hen verandert er het meest bij de eerste drie ploegen die hun nieuwe tenue presenteren.

Trek-Segafredo

Voor de Amerikaanse formatie verandert er niet bijzonder veel. De enige grote wijziging zijn de rode mouwen die vorig seizoen wit waren. Het vrouwenteam krijgt iets meer wit op de voorkant en verschillende blauwtinten op de achterkant.

UAE Team Emirates

Tadej Pogacar en zijn kompanen rijden komend seizoen in nagenoeg dezelfde trui. Enkel de mouwen zijn nu volledig zwart geworden.

Soudal-Quick Step

Quick Step gaat vanaf volgend seizoen in zee met Soudal, dat jarenlang sponsor bij Lotto was. De toevoeging van de sponsor Soudal is meteen ook de grootste wijziging aan de trui. Remco Evenepoel zullen we uiteraard in zijn regenboogtrui zien.

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Pelotonpraat
  • Photo: Rene Oehlgen/Cor Vos © 2022