Remco Evenepoel en vrouw juichen voor Marokko... In Spanje!

In het hol van de leeuw keken Remco Evenepoel en zijn kersverse vrouw naar Spanje-Marokko op het WK. De roltoeter ging uit voor de Marokkanen..

Kristallen Fiets 2022

Remco Evenepoel is gezien zijn verleden als speler bij Anderlecht en PSV natuurlijk een voetbalfan en dus kijkt hij naar het WK, ook nu hij met de ploeg in Spanje i (waar hij sinds kort overigens ook woont) voor een trainingskamp.

Nu had de achtste finale tussen Spanje en Marokko nog wel een speciaal karakter voor Evenepoel vanwege de achtergrond van zijn kersverse vrouw Oumi. De economiestudente aan de universiteit van Brussel heeft namelijk Marokkaanse roots.

Na de wedstrijd die na een spannende verlenging uitmondde in een zege voor Marokko nadat die de strafschoppen veel beter namen dan Spanje, liet het duo letterlijk van zich horen op Instagram. Oumi postte daar een story waarin de roltoeter uitging voor Marokko.

Na het bereiken van de achtste finales (onder meer door een zege op België) postte Oumi al een foto waaruit bleek dat ze op dit WK supportert voor De Leeuwen van de Atlas, zoals de bijnaam van het Marokkaanse elftal luidt. Uit een tweede foto wordt duidelijk dat haar sympathie op het gebied van wielrennen bij België ligt, zo zegt ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Oumii ✨ (@0umii)

Oumi, of voluit Oumaïma Rayane, is de jeugdliefde van Remco Evenepoel. Ze trouwden dus onlangs, maar in 2019 waren ze even on a break toen Evenepoel het plan had om naar Monaco te verhuizen en Oumi niet mee wilde naar het prinsendom. Uiteindelijk bleef Evenepoel in België en kwamen ze weer bij elkaar.

Pelotonpraat
  • Beeld: Cor Vos